Cautare

3996 de rezultate pentru "silaghi dan" (3.08 secunde)
- La Teatrul National Bucuresti invit cu mare placere publicul la toate spectacolele si in mod special la cele in care joc, Visul unei nopti de vara, in regia lui Felix Alexa, Molto gran impressionne, Comedia Norilor, Sanziana si Pepelea, toate trei in regia lui Dan Tudor.
Deputat PNL Ovidiu Silaghi sustine ca PSD este obsedat de presiunile pe care le-ar face liberalii asupra alesilor locali social-democrati pentru a se inrola in partidul lui Tariceanu.
PNL ramine cu un singur mandat de deputat, doar ca Liviu Dragos ii va lasa locul in Parlament presedintelui organizatiei judetene, Ovidiu Silaghi.
in locul proaspetilor deputati, consilieri noi din partea PSD si PNL Alegerea ca si deputati a consilierilor Mihaela Rusu (PSD) si Ovidiu Silaghi (PNL), a determinat incetarea mandatului acestora ca si consilieri judeteni.
PNL, favorit la Satu Mare In judetul Satu Mare, prima sansa pentru ocuparea functiei de prefect o au liberalii, a declarat presedintele PNL Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi.
Iuliu Ilyes din partea UDMR, Mihai Rusu din partea PD si Radu Pop din partea PUR, locul liderului PNL, deputatul Ovidiu Silaghi - aflat la Budapesta, la intilnirea primului ministru Calin Popescu-Tariceanu cu omologul sau maghiar Gyurcsany Ferenc - fiind tinut de consilierul local Ludovic Keizer, liderul PSD, Gheorghe Ciocan nefiind invitat din ratiuni de ordin politic.
Daca PNL va primi mai mult de 6 mandate, urmatorii clasati pe lista - primarii Lucian Blaj, Ion Oprea - se vor retrage si vor lasa in fata pe Ioan Roman, pe fostul consilier local Victor Radulescu, Danut Zepa Antonoaia (important om de afaceri, directorul CTV) si Eugen Silaghi.
"Nu a spus votati-l pe Balog, doar a discutat cu oameniiā€, a afirmat prim-vicepresedintele PUR Satu Mare, Gheorghe Sabo, in timp ce presedintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, afirma ca trecerea lui Codrut Seres prin Cradidorolt a avut un evident caracter electoral.
Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a ajuns in urma cu doar cateva minute la Primaria Craiova, unde discuta cu primarul Lia Olguta Vasilescu despre proiectele de dezvoltare a infrastructurii in zona Olteniei.
Timp de trei zile, respectiv de simbata pina luni, la invitatia deputatului PNL Ovidiu Silaghi, un consilier al ministrului Agriculturii din Italia, Luigi Dimiccoli, a vizitat judetul Satu Mare.
Eugen Silaghi a fost desemnat prim-vicepresedinte al Partidului, iar secretar executiv - Gheorghe Lilea. In ceea ce priveste vicepresedintii, din 17 persoane propuse, 9 au fost alese pentru aceste functie, printre care si Dorin Berbescu.
Deputatul Andrian Mihei a primit raspuns la scrisoarea adresata sefului Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele, prin care ii semnala modul in care s-au desfasurat concursurile la Agentia de Plati si Interventii in Agricultura, la care a participat si Eugen Silaghi, vicepresedinte al PC.
La ceremonia de semnare si la discutii au fost prezenti si ministrii liberali Adrian Iorgulescu, Ovidiu Silaghi si Ludovic Orban.
Traian Basescu, Emil Boc, Varujan Vosganian, Paul Pacuraru, Ludovic Orban, Bogdan Olteanu, Adrian Nastase, Lasylo Borbelz, Marko Bela, Cristian David, Crin Antonescu, Mihai Voicu, Adrian Cioroianu, Andrei Chiliman, Marian Vanghelie, Adriean Videanu, Ovidiu Silaghi, Ilie Sarbu, Cristian Diaconescu, Marius Oprea, Ion Iliescu.
Boroiban si Robson au avut sansa de a inscrie in fata celor din Lupeni, dar nu au mai avut parte de erori precum cele ale fundasilor lui Silaghi, asa ca punctele obtinute la Oradea nu mai pot avea decat o importanta teoretica.
Coalitia pentru o guvernare curata a prezentat, duminica, un raport conform caruia a identificat 56 de candidati la presedintia Consiliilor Judetene, care nu intrunesc criteriile de integritate, printre care Ilie Sarbu, Liviu Dragnea, Marian Oprisan de la PSD, Victor Dobre si Ovidiu Silaghi de la PNL, Cristian Boureanu si Ionel Mantog de la PDL.
Consiliul Judetean Constanta si-a validat ieri patru consilieri, Ion Popescu (foto) si Gheorghe Sutu depunand juramantul de credinta din partea PD-L, Eugen Silaghi din partea PNL si Laurentiu Marin din partea PSD.
Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Mogor, Catalin Turliuc, Cristian Cojocaru, Ionel Muscalu, Radu Surugiu, Radu Puscariu, Adrian Ciocanea, Eduard Hellvic, Roberto Dietrich, Camelia Ghiveciu, Eduard Kmen, Alexandru Mortun, Adrian Nichita Oros, Titus Poenaru, Ionut Popescu, Gabriel Savulescu, Adrian Tase, Ioan Timis, Horia Toma, Tiberiu Barbuletiu, Dumitru Cosmescu, Cristian Anghel, Ovidiu Zamfirescu, Lucian Ionescu, Ludovic Orban, Varujan Vosganian.
Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Mogor, Catalin Turliuc, Cristian Cojocaru, Ionel Muscalu si Radu Surugiu.
La Adunarea Generala a organizatiei locale au fost prezenti presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, si consilierii judeteni Eugen Silaghi si Gabriel Monea, membri ai Biroului Politic Teritorial PNL Constanta.
google-analytics.com